Wednesday, June 10, 2009

- Scientologi kurerer kreft og alle andre sykdommer

Scientologi kan behandle kreft, epilepsi, ja de fleste fysiske lidelser, hvis du bare kjøper deg nok kurs. Og hvis det ikke virker, så er det din egen feil eller skyldes at du er koblet til en undertrykkende person (suppressive person), som du enten må få til å tro på scientologi eller bryte kontakten med.

Slike påstander blir fremsatt i scientologi-reklame, i skjulte opptak gjort av journalister, og i bøkene, reglene og forelesningene til L. Ron Hubbard som fremdeles gjelder som "sannhet" for Scientologisekten.

I forbindelse med et godt utspill fra Gunn Hild Lem, og "OCA"-testene tatt av VG-Nett sine journalister, så passer det å fortelle litt om Scientologikirkens kvakksalveri og medisinske lovnader.

Andre som har dekket utspillet fra Lem er virrvarr.net, Den Tvilsomme Humanist, Tore O, Altamagazin, The One, ufjelg, my wasp in a jar, Skepsis.no og Iskwew. Gunn Hild Lems egen blogg er Arachne.

Les også: Scientologer trenes til å knekke folk, og at motstandere skal dø.
Følg meg på Twitter: http://twitter.com/89high


Her er noen eksempler på medisinske påstander i Scientologikirken:

Først ser vi på en reklamevideo for Dianetikk, start-nivået i Scientologikirken. Her kommer påstandende fra "fornøyde kunder", et kjent triks for å prøve å unnslippe straff for løgnaktig markedsføring. Helsepåstandene starter på 1:32 og påstanden om kreft kommer på tidspunktet 2:08, og det handler også om allergier, dårlig syn og andre sykdommer og plager.


Scientology & me: Success Clip

Journalisten Fredy Gareis ble fortalt at Scientologi kunne helbrede kreft, forkjølelse og alle sykdommer så han ikke trenger å gå til legen, på disse skjulte opptakene fra Scientologikirken i Berlin i 2008:

Scientology - Undercover bei Scientology (Stern TV)
Kreft-påstanden kommer mellom 1:24-1:44 i del 1 og om alle sykdommer i 2:26 - 3:10 i del 2


Så har vi denne reklamebrosjyen for Scientologikirken i Tampa, Florida, og delt ut i 2005 (med copryight-dato i 2004) som påstår at Dianetikk er den eneste "vitenskapen" som har funnet det eksakte svaret på hva som forårsaker sykdom og som kan behandle den:

What is Scientology (arkivert av en ansatt på Carnegie Mellon University)

The first science to determine the basic cause of disease.

The first science to contain exact technology to routinely alleviate physical illnesses with completely predictable success.

The first science of the mind to prove conclusively that physical illness can stem from mental disturbance, a fact which Freud held only as a theory, and only seldom demonstrated.


Det må sies at denne brosjyren er uvanlig ærlig i sine påstander, i forhold til de mer ulne uttalelsene som man bruker å se til vanlig. På den andre siden, så står de jo på gaten og annonserer at de kan diagnostisere stress med e-meteret, som jo er en slags medisinsk påstand - psykiatrisk i alle fall.

Når vi går til L. Ron Hubbard sine bøker, regeldokumenter og forelesninger, som fortsatt gjelder og meget entusiastisk selges og/eller følges av Scientologikirken, så renner det nesten over av medisinske påstander. Et lite utvalg her:

DIANETICS TODAY " P. 353

"A girl crippled by polio was able to throw away her crutches

after my first session."


DIANETICS TODAY " P.110

"A broken limb will heal (by X-ray evidence) in two instead of

six weeks."


THE HISTORY OF MAN (1961) P. 20

"Cancer has been eradicated by auditing out conception and

mitosis."


ALL ABOUT RADIATION " P.109 also PAB no. 82
"Scientology is the only specific (cure) for radiation (atomic bomb) burns.""



HISTORY OF MAN P.13

"The GE has the record of past deaths. Auditing it alters physical structure, eradicates physical malformations."


HISTORY OF MAN P.14

"Paralysis, anxiety stomachs, arthritis and many ills and aberrations have been relieved by auditing them."


DIANETICS (1987 ED.) p.72 (det følgende er kanskje tatt bort i den nyere versjonen, selv om det regnes som "kriminelt" å legge til eller trekke fra noe av Hubbards ord):

"arthritis vanishes, myopia gets better, heart illness

decreases, asthma disappears, stomachs function properly and

the whole catalogue of illnesses goes away and stays away."


En analyse av hvordan Hubbards lære om kreft utviklet seg, kan leses her: WWP: Scientology and cancer
Mer om medisinske påstander i Scientologi kan finnes på Wikileaks eller under "medical"-merket på WWP.

For å forsøke å unnslippe straff, bruker Scientologikirken i dag å sette en liten tekst nederst på hjemmesidene sine om at man skal oppsøke lege hvis man er syk. Så vidt jeg har forstått, så sier Snåsamannen at folk må gå til lege; og hvis det er slik at han gjør det og ikke tar seg betalt, så respekterer jeg det han gjør. I motsetning til å gjøre det slik, så er denne teksten til scientologene egentlig en "hvit løgn" som man forteller til myndighetene og oss vanlige dødelige mennesker som sitter på internett. (1) Når de har fått deg innefor dørene og ser at du er påvirkelig, så vil de åpent fortelle deg at det neste kurset kan håndtere kreften eller epilepsi, eller hva det skal være. Det er omtrent bare brukne bein som ikke Scientologi skal kunne behandle uten legehjelp - og sannelig kan Scientologi få brukne bein til å gro fortere også (se sitat fra Dianetics Today, over).

Hvis det finnes en scientolog i området som er lege, så kan det hende at de sender deg til denne legen for å godkjenne scientologi-opplegget. Legen gjør det da som scientolog, stikk i strid med vitenskapelig og kunnskapsbasert behandling. De legene som Scientologikirken støtter seg på i den aktuelle rettssaken i Frankrike er slike "utradisjonelle" leger, som støtter Scientologi-behandling stikk i strid med etablerte forskningsresultater. Minner meg om legen i Trondheim som uten vitenskapelig basis anbefalte aprikoskjerne-gift (vitamin B 17) istedet for vanlig cellegiftbehandling.

Scientologikirken har også ukvalifiserte "medical officers" som bestemmer hvilke av scientologikirkens stabsmedlemmer som skal få legebehandling og passer på at alle kvinnene tar abort så de ikke bryter regelen mot å ha barn, men det gjelder elite-troppene i Sea Org som ikke er stasjonert fast i Norge. (Det kan dog gjelde nordmenn som kontraktslaver i Scientologikirken i andre land.)

Det som gjør at det bærer så galt av sted er at scientologi, og tydeligvis en del forkjempere for alternativ behandling, forkaster sannhet og virkerlighet. De sier "det som er sant, er det som er sant for deg". Det høres jo fint, fritt og flott ut, som "enhver er salig i sin tro". Men slik de bruker dette, er at hvis to scientologer blir enige om at du ikke eksisterer, så "er" det slik for dem; og det er selvsagt et viktig unntak i regelen deres: Alt som L. Ron Hubbard og David Miscavige sier er lov. Deres "totale frihet" blir dermed et totalt slaveri.

Forretningsmannen Ron Savelo fra Florida, som driver Report Master Inc., Axiom 10 Productions Inc. og jobber for Freedom Magazine TV (Scienotlogikirken) har en YouTube kanal med mer psykiatri-tull som jeg ikke har giddet å se igjennom. Han står gjerne i legefrakk selv om han kun har handelsskole, og de folkene han omgir seg med er kiropraktorer som ikke kan noe om mental helse.

Fotnoter:
1: De kaller oss "rått kjøtt", alternativt "wogs" som betyr noe slikt som "liten orientaler" eller "sotskalle". (Hubbard var rasist.) Selv regner de seg som "Homo novus"/"Homo novis", som betyr "nytt menneske" og er et Übermench uten noen slags følelsesmessige problemer som skal styre samfunnet (Drepe 2.5% av befolkningen som er kritikere, homofile, osv. og tvangs-reformere 17.5%).

8 comments:

Anonymous said...

Scientologikirken er mer kreft enn kreft selv. Bedrageri og vold er deres virkemidler, og de har ødelagt flere liv enn de har fikset.

Anonymous said...

www.youfoundthecard.com

Scientologi = BAAAAAAD

Anonymous said...

Scientologi er en farlig kult!
Les mere om den her:
http://xenu.net/
http://www.whyweprotest.net/no/
http://whatstheharm.net/scientology.html

Join oss i kampen mot Scientologiens farlige taktikker på http://anonnorway.ning.com/

Anonymous said...

Bli med i kampen mot organisert scientologi: http://anonnorway.ning.com/

Fathias Mosse said...

Hvorfor demonstrerer vi?

Anonymous valgte opprinnelig scientologenes organisasjon som mål på grunn av omstendighetene rundt den nå så berømte scientologivideoen av Tom Cruise. Videoen i seg selv var ikke nok til å vekke interesse, men det var derimot Scientologi”kirken”s uhemmede og aggressive forsøk på å fjerne den.

Siden vår kampanje startet har Anonymous avdekket og belyst for offentligheten hundrevis av ulovlige handlinger, svindel og brudd på menneskerettigheter som er blitt begått av Scientologi”kirken”.

Shiva said...

Bra skrevet, 89!

Tor said...

Utrolig bra innlegg. Veldig interessante videoer. Erfaringene til den tyske journalisten var virkelig skremmende å se. Takk for at du tar deg tid til å grave opp disse tingene -- jo mer som kommer opp og frem om denne sekten, jo bedre!

Anonymous said...

Spennende å høre på disse menneskene uttalelser. De minner veldig mye om opplyste personer fra religion og meditasjon/Yoga.

Tror nok scientologi kan ha en del positivt med seg også. Ingenting er svart/hvitt.