Friday, June 26, 2009

Fritt vilt: "Anonymous" forteller om hvorfor de bruker maske

Anonymous fra Ning har sendt inn en kronikk til Dagbladet: Fritt vilt.

Kronikken handler om hvordan Scientologikirken, som har blitt ekstra aktuell i Norge på grunn av Kaja Bordevich Ballo og "Hank von Helvete", forfølger sine kritikere. Det nevnes også noen saker i Norge som jeg ikke hadde hørt om før.

Anonymous ber om at reglene for bruk av masker mykes opp:
Anonyme demonstranter har det lettere i Sverige, hvor lovverket tillater masker ved fredelige demonstrasjoner. Det samme gjelder England og Wales, hvor maskering er tillatt med mindre politiet legger ned spesialforbud.

Burde det ikke være mulig å protestere anonymt mot en organisasjon som gjør alt for å kneble og uskadeliggjøre sine kritikere? Burde ikke en gruppe som har vist at de kan gjennomføre fredelige demonstrasjoner i over 30 land – over en periode på ett og et halvt år – få lov til å søke om fritak fra maskeringsforbudet?


Det hadde jo vært festlig å være med på en sånn maskerade-protest som de har holdt i London og andre steder med stor suksess. Og det er jo andre som også kunne hatt bruk for å maskere seg, som de som forfølges av myndighetene i de landene som de flyktet fra da de kom til Norge som flyktninger og asylsøkere.

Les også:
- Scientologi kurerer kreft og alle andre sykdommer
Scientologer trenes til å knekke folk, og at motstandere skal dø.

Følg meg på Twitter: http://twitter.com/89high

No comments: